Dental Soto: Ortodòncia solidària

Gràcies a l’acord de col·laboració firmat per Ajuda en Acció i Dental Soto, la clínica cedirà l’1% del total dels tractaments d’ortodòncia que es realitzin els seus pacients al Programa de Suport a la infància i famílies a Espanya, per atendre les necessitats bàsiques de famílies en risc d’exclusió social, a través dels centres educatius i per fomentar una educació en valors.

A Espanya, Ajuda en Acció, suporta a les famílies en risc d’exclusió social basant-se en el seu compromís amb la infància, l’educació i amb la millora de les condicions de vida de les persones a través de la generació d’oportunitats laborals.

Beques per llibres de text, material escolar, menjadors i activitats extraescolars, així com tallers d’ocupabilitat per adults formen part del programa que tenen en marxa en 6 comunitats autònomes: Galícia, Comunitat Valenciana, Aragó, Illes Balears i Catalunya.

Ajuda en Acció apropa les realitats de la infància a Amèrica Llatina, Àfrica i Àsia als nens i nenes a Espanya per que coneguin les causes estructurals de la pobresa a través del seu Programa Educatiu Ara Toca.

Des de fa 10 anys compten amb una xarxa de centres educatius a tota Espanya per sensibilitzar i lluitar per que totes les persones tinguin les mateixes oportunitats. Treballen amb altres organismes i institucions per unir forces en la seva lluita contra la pobresa. Formen part de la Campanya Mundial per l’Educació (CME) a través de la Coalició Espanyola de la Campanya Mundial per l’Educació en la que participen juntament amb Educació Sense Fronteres i Entre cultures.

Podran obtenir més informació sobre el projecte al següent enllaç:

http://www.ayudaenaccion.org/ong/donde-trabajamos/espana/

A Dental Soto estem molt orgullosos de participar en aquest projecte i volem agrair als nostres pacients que han iniciat el seu tractament d’ortodòncia (i els que ho faran en un futur) la seva confiança ja que són la base per poder complir amb aquest projecte solidari.

Moltes gràcies.

Share:

Deja un comentario