La Dra. Soto respon: en què consisteix la nostra tècnica de disseny de somriures?

Avui entrevistem a la nostra doctora Soto per a que ens doni les claus sobre com funciona el procediment de disseny de somriures a Dental Soto.

Com s’aplica el mètode de disseny de somriures?

L’objectiu principal és aconseguir un equilibri estètic i funcional per al teu somriure en només un dia, de manera indolora amb resultats visibles en una sola sessió.

En què consisteix la tècnica?

Dissenyem i restaurem el teu somriure de manera senzilla i immediata. Afegim composite, que és un component biocompatible amb el teu cos, a las zones de les dents on falta material. És un tractament additiu, no retallem ni malmetem l’estructura de la dent.

En quins casos s’indica?

És ideal per a tots els pacients i soluciona tot tipus de problemes bucals. Tracta el bruxisme, que inclou dents desgastades, també traumatismes, dents amb fractures o trencades i corregeix defectes estructurals com lleugeres malposicions.

Pot ser aplicat a pacients de qualsevol edat?

Sí. En nens es solen tractar més problemes de fractura de les peces bucals. Es restauren perquè les dents veïnes erupcionin amb normalitat. I en adults es recupera la funcionalitat de la dentadura, es millora l’oclusió i també l’estètica.

Quins avantatges té aquesta tècnica?

Té molts avantatges.

És un tractament additiu, és a dir, afegim material on hi falta. El pacient pot conservar les seves peces naturals, no retallem ni tallem la dent. El composite que apliquem s’adapta perfectament al teu cos, no és invasiu ni hi ha risc d’al·lèrgies o rebuig. A més a més, és una tècnica indolora, així que no cal anestèsia.

Quantes sessions es necessiten per aquest tractament?

Amb una sola sessió és suficient. Els resultats són visibles immediatament, els pacients surten de la consulta i ja tenen el seu nou somriure, sa i estètic.

Què opinen els pacients sobre els resultats d’aquesta tècnica?

Estan encantats. Conserven les seves dents naturals amb un millor aspecte estètic i recuperen la funcionalitat que tenien. Ja no tenen problemes d’oclusió ni fractures. A més, com el composite afegit és un element gens nociu pel teu cos, si es desgasta o fractura es torna a aplicar sense problema, igual que a la pròpia dent.

A Dental Soto ens preocupem d’oferir als nostres pacients l’aspecte funcional i estètic que el seu somriure es mereix. Ens trobaràs a Sant Quirze del Vallès de 8 del matí a 21 hores ininterrompudament, demana la teva cita!

Share:

Deja un comentario