3 opcions de tractament per a dents apinyades en adults

3-opciones-de-tratamiento-para-dientes-apiñados-en-adultos-clinica-dental-soto-sant-quirze-del-valles

Les opcions de tractament per a dents apinyades en adults inclouen aparells ortopèdics, alineadors invisibles i estètica dental.

A mesura que envellim, la densitat òssia disminueix naturalment i pot fer que l’os de la mandíbula s’encongeixi. I una mandíbula que s’encongeix, juntament amb una sèrie d’altres factors, pot contribuir al apiñamiento dental durant l’edat adulta. Afortunadament, hi ha diverses maneres d’arreglar les dents apinyades i mantenir el seu somriure durant l’edat adulta.

Tractament per a dents apinyades

Brackets Metàl·lics

Els brackets tradicionals són un mètode d’ortodòncia comuna per a reparar les dents apinyades. Es fixen a les dents uns brackets metàl·lics amb filferros que els travessen per a crear una realineació gradual amb el temps.

Si bé els brackets són sens dubte una opció efectiva, molts adults els eviten a causa dels canvis temporals que requereixen en el seu estil de vida i aparença. Encara que els frens linguals, instal·lats en la part posterior de les dents, són una opció menys cridanera per a alguns, els brackets sempre requeriran ajustos periòdics professionals i cures especials.

Alineadors invisibles

Els alineadors dentals invisibles són un tractament d’ortodòncia alternatiu als brackets que poden ajudar a redreçar i alinear les dents apinyades. A diferència dels aparells ortopèdics, les fèrules es poden treure per a menjar i netejar. També es noten menys que els brackets metàl·lics.

La majoria dels adults prefereixen fer una teràpia amb alineadors transparents, ja que és més còmode i es nota menys.

Els alineadors invisibles generalment han d’usar-se en tot moment del dia quan no està menjant o raspallant-se les dents perquè siguin efectius per a realinear les dents apinyades.

Recontornejat cosmètic i carilles

Quan el apinyament de les dents és menor, el treball d’estètica dental pot ser una opció per a remodelar les dents i permetre que encaixin millor. A diferència del tractament d’ortodòncia, el treball d’estètica dental no mou les dents. En canvi, canvia l’estètica de les dents per a crear l’aparença d’un somriure més recte.

El recontornejat estètic consisteix a desgastar parts de les dents per a ajudar-los a encaixar amb menys apiñamiento. El recontornejat estètic no és invasiu i utilitza una reducció de l’esmalt natural per a canviar els contorns de les dents. No obstant això, aquest mètode és limitat en la seva capacitat i irreversible.

Les carilles de porcellana també es poden col·locar sobre la superfície frontal de les dents per a reemplaçar l’esmalt i canviar l’aparença de les dents apinyades i fer que es vegin més rectes. Les carillas de porcellana són una mica més invasives que el recontornejat estètic perquè s’elimina més esmalt en preparació per a les carillas. Aquest mètode pot ser molt costós i a més és irreversible.

Avui comença el teu viatge cap a un somriure més segur!

Redreçar les dents pot ser fàcil i assequible. Descobreix com començar avui mateix. L’equip de Dental Soto està llest per a ajudar-te.

Comparteix l'article a les xarxes socials!

TESTIMONIS

Qualitat i atenció de grans professionals amb anys d’experiència a un preu just.

Ampli equip de professionals, horari flexible i instal·lacions modernes

De tracte professional, per a nens i adults. Accepta Mútues. De moment tot correcte

HORARI

Dilluns a Divendres9:00 – 21:00

  937 211 456 – 665 280 780

Demana cita ara! Et truquem!

Tan aviat com puguem ens posarem en contacte per a concertar la teva visita a la nostra Clínica Dental a Sant Quirze del Vallès.