Estètica Dental

  • ¿En què consisteix la estètica dental?

Des millorar el color de les nostres dents amb un blanquejament dental, fins a la remodelació de les nostres genives per donar l’harmonia correcta, passant per correcció en grandària i forma de les nostres dents amb facetes de compòsit, o amb facetes ceràmiques o Lumineers.

Tant un sistema com un altre aconseguiran millorar la mida, el color, la forma i l’harmonia de les dents i genives amb la nostra cara, millorant d’aquesta manera la nostra somriure.

El blanquejament dental pot fer de dues maneres: en clínica, o a casa.

BLANQUEJAMENT DENTAL A LA CLINICA

En clínica es realitza en una sessió d’una hora aproximadament, es col·loca el gel blanquejador a la cara externa de les dents, previ aïllament de les genives, i es deixa perquè faci el seu efecte, amb o sense llum.

BLANQUEJAMENT AMBULATORI A CASA

El blanquejament ambulatori precisa d’unes fèrules personalitzades on es col·loca el gel blanquejador, s’utilitza diàriament un mínim d’una hora i fins 7-10 dies, segons el grau de blanquejament que es vulgui aconseguir.

CARILLES DE COMPOSITE

Les carilles de composite es realitzen en una sessió a la clínica. S’utilitzen unes resines que s’adhereixen a la cara externa de la dent, solucionant el problema d’una manera senzilla i ràpida.

CARILLES DE CERÀMICA

Les carilles de ceràmica requereixen una mica més de preparació, es realitzen al taller protèsic, i com a mínim són dues sessions. Són més estètiques i duradores, però més difícil de reparar si es fracturen.

CARILLES LUMINEERS

Aquestes facetes són fabricades només pel laboratori DENMAT, de manera que no tots els dentistes poden utilitzar-les. Només els dentistes formats per a la seva col·locació i que treballin amb aquest laboratori estan qualificats per col·locar-les.

El gruix de les Carilles Lumineers és de 0,3 mm el que fa que no sigui necessari realitzar cap tipus de tallat dental per compensar el gruix com així passa amb les facetes de porcellana normals. En tot cas, si calgués tallar alguna cosa, el llimat de la dent seria mínim i el procés seguiria sent totalment reversible.

Demana cita ara! Et truquem!

Tan aviat com puguem ens posarem en contacte per concertar la teva visita a la nostra Clínica Dental a Sant Quirze del Vallès.