Pròtesi

  • ¿En què consisteix una pròtesi?

Una pròtesi dental és un element artificial destinat a substituir peces absents i / o restaurar peces defectuoses.

Les pròtesis dentals permeten recuperar la funció masticatòria i l’estètica, i poden posar i treure i fixes.

CAUSES PRINCIPALS DE LA PÈRDUA DENTAL

caries-dental-soto

Càries dental

enfermedad-periodontal-protesis-dental-soto

Enfermetat periodontal

traumatismo-protesis-dental-soto

Traumatisme

protesis-motivo-genetico-dental-soto

Motiu genètic

Dos tipus de prótesi:

PRÒTESI FIXES

Les solucions fixes inclouen caretes, corones, ponts que es cimenten a les dents naturals o implants. Les pròtesis fixes o corones unitàries, són estructures de metall, metall ceràmica, ceràmica o zirconi, depenent de la indicacions per a la seva funció i o estètica. En l’actualitat s’utilitzen sobretot de ceràmica o zirconi, perquè són altament estètiques i biocompatibles, a l’estar lliures de metall, a més són un tipus d’estructures que es dissenyen i es fabriquen amb tecnologia digital, pel que són molt precises i fiables

PRÒTESI REMOVIBLES

Les pròtesis removibles poden ser dentadures parcials o completes i, com el seu nom indica, han de ser retirades i higienizades després de cada àpat.

Les pròtesis removibles estan indicades en aquells casos que per motius econòmics o de salut no puguin accedir a l’tractament amb pròtesi fixa. Poden ser parcials, quan falten diverses peces, o totals, quan falten totes les dents. Tant en una com en una altra poden utilitzar implants per assegurar la retenció de la pròtesi i també donar-li més estabilitat.

Demana cita ara! Et truquem!

Tan aviat com puguem ens posarem en contacte per concertar la teva visita a la nostra Clínica Dental en Sant Quirze del Vallès.