Blanquejament dental, Què és, i com es fa?

blanquejament-dental-que-es-i-com-es-fa

Què és el blanquejament dental?

El Blanquejament dental és un tractament que s’aplica a les dents que han canviat de color, sent un dels tractaments estètics més conservadors amb el teixit dentari.

Amb aquest tractament s’aconsegueix millorar considerablement el color de les dents, deixant aquests més blancs, lluminosos i retornant la lluentor natural de l’esmalt dental.

És un procediment mèdic que ha de realitzar-se sota la supervisió d’un especialista ja que és necessari adoptar una sèrie d’indicacions abans, durant i després del tractament.

Causes de les dents enfosquides

Una higiene bucal inadequada i el consum de determinats productes poden provocar canvis en la coloració de les dents. Podem dividir els diferents tipus de taques dentals en taques intrínseques o endògenes i taques extrínseques o exògenes.

Les taques intrínseques o endògenes provocades per l’ús de determinats fàrmacs (com la tetraciclina) per hipoplàsia de l’esmalt, manca de vitamines o fluorosis són les que afecten les dents durant l’etapa de formació dental, abans que erupcionin en boca. També s’inclouen en aquest grup aquelles taques que apareixen després de l’erupció dentària, per cops, fractures, o el pas del temps per l’envelliment de la dentició, que adquireixen una tonalitat més fosca.

Les taques extrínseques o exògenes es produeixen pel contacte de les dents amb agents pigmentadores, presents en determinats aliments, begudes com el vi, el te i el cafè, i altres productes, com el tabac. Aquestes taques també poden produir-se després de l’ús prolongat de determinats col·lutoris orals i pastes dentifrícies a base de Clorhexidina.

Tipus d’emblanquiment dental

Blanquejament dental en la clínica

En què consisteix?

L’emblanquiment dental en clínica és un tractament indolor que es realitza en la consulta professional mitjançant agents químics a base de peròxid d’hidrogeno al 35% que pot ser activat per una font de llum, s’aïlla la dent per a evitar contacte de l’agent blanquejador al teixit de la geniva.

S’utilitzen gels que actuen químicament a través de l’oxigen que contenen, amb la possibilitat de reduir diversos tons del color de la peça dental.

La consulta dura menys d’una hora i a partir d’aquí el pacient ja nota canvis significatius, aquest tractament pot repetir-se a manera de manteniment, segons el grau de pigmentació que presenti el pacient.

Blanquejament dental a casa

En què consisteix?

En la clínica es lliuren unes fundes transparents fetes a mida per a col·locar el gel a base de peròxid de carbamida a diferents concentracions, en funció del grau de pigmentació, del resultat que es vol aconseguir i sobretot de la sensibilitat que presenta cada pacient de manera individual. A pesar que el pacient pot realitzar el tractament a casa és un procediment que es realitza sota les indicacions i la supervisió del professional.

El nostre kit d’emblanquiment ambulatori conté una xeringa de gel desensibilizante, el qual és molt efectiu en pacients que refereixen sensibilitat extrema.

Per què confiar en la Clínica Dental Soto per a realitzar un blanquejament dental?

En la nostra clínica comptem amb els millors professionals amb mes de 30 anys d’experiència realitzant tractament amb excel·lents resultats als nostres pacients, els quals continuen recomanant-nos als seus amics i familiars.

Comptem amb l’últim en tecnologia per a oferir-te el servei clínic que et mereixes. Disposem de l’escàner intraoral en 3D itero que permet prendre els registres d’una manera ràpida i còmoda.

Veuen a conèixer-vos, volem somriure amb tu.

Comparteix l'article a les xarxes socials!

TESTIMONIS

Qualitat i atenció de grans professionals amb anys d’experiència a un preu just.

Ampli equip de professionals, horari flexible i instal·lacions modernes

De tracte professional, per a nens i adults. Accepta Mútues. De moment tot correcte

HORARI

Dilluns a Divendres9:00 – 21:00

  937 211 456 – 665 280 780

Demana cita ara! Et truquem!

Tan aviat com puguem ens posarem en contacte per a concertar la teva visita a la nostra Clínica Dental a Sant Quirze del Vallès.