Carrall en les dents: Tractament i cura diària

carrall-en-les-dents-tractament-i-cura-diaria-clinica-dental-soto-sant-quirze-del-valles

Malgrat una bona higiene bucal, raspalla’t, esbandeix i usa fil dental diàriament. Algunes àrees de la boca són més difícils d’aconseguir i netejar, i aquí és on més s’acumulen la placa i el carrall en les dents. El que pot derivar en problemes majors com la gingivitis si es deixa passar el temps.

Com prevenir el carrall en les dents? Per a somriure-li a la vida sense problemes

Si vols mantenir les teves dents lliures de residus i aconseguir unes dents més blanques i brillants per a una salut bucal completa. Val la pena acostumar-se als tractaments preventius d’higiene dental, també coneguts com a neteges dentals. Es tracta d’una neteja profunda de tota la boca realitzada per un professional.

Tractament dental preventiu per a les dents

Qualsevol professional de l’odontologia està capacitat per a avaluar i diagnosticar qualsevol problema de salut en l’àrea bucal.

Després de verificar i descartar qualsevol possibilitat negativa en les dents. Continuem realitzant tractaments dentals de rutina als nostres pacients.

S’explora la dentició i s’elimina la placa microbiana i el carrall de les dents prop de l’arrel, raspant amb eines manuals o equip ultrasònic.

Després, l’higienista usa fil dental o un raspall interdental per a eliminar les deixalles que s’han acumulat entre les dents. Una vegada que els bacteris nocius s’eliminen per complet, la superfície de la dent es poleix fins a obtenir una superfície perfectament llisa.

Aquest esmalt no sols elimina les taques superficials i manté la lluentor de les dents, sinó que també suavitza les imperfeccions i l’aspror de les dents. Finalment, s’utilitza un gel de fluor per a regenerar l’esmalt i protegir la dent.

6 pautes diàries de cura preventiva per a prevenir la deposició dental

1. Raspalla’t les dents almenys dues vegades al dia: Al matí (després del desdejuni) i a la nit (després de l’últim menjar). Encara que, és millor evitar l’acumulació de bacteris després de cada menjar. Raspalla’t les dents durant almenys 2-3 minuts en total.
2. Com raspallar-se les dents: Hi ha pautes específiques sobre com raspallar-se les dents. Sostenir el raspall de dents en un angle de 45 graus respecte a les genives i mou-lo suaument cap endavant i cap endarrere amb petits moviments circulars.
3. Raspall de dents adequat: existeixen diversos tipus de raspalls de dents, inclosos els raspalls de dents suaus, mitjans i durs. La majoria dels dentistes recomanen usar un raspall de dents suau o mitjà perquè les truges poden danyar l’esmalt dental i el teixit de les genives amb el temps.
4. Usa productes que continguin fluor: els col·lutoris amb fluor, la pasta de dents, el fil dental, etc., ajuden a endurir l’esmalt dental, combaten la placa i redueixen el risc de càries.
5. Raspallar la llengua: Atès que la superfície de la llengua és irregular i esquerdada, raspallar-la lleugerament. Per a evitar que els bacteris s’acumulin en petites esquerdes. Per això, raspallar-se la llengua és fonamental per a mantenir la dentadura sana i evitar el mal alè.
6. Fil dental: S’ha d’usar tots els dies de la setmana perquè arriba a llocs on els raspalls no arriben. Per exemple, entre dents i queixals per a evitar que aquests llocs es converteixin en un brou de cultiu per a bacteris.

Per tant, simplement aprendre a netejar-se la boca no és suficient. Acudeix al dentista almenys dues vegades a l’any. No has d’esperar per a veure a un especialista per problemes dentals.

Si desitges més informació o simplement vols fer-te una revisió oral, demana una cita en la nostra Clínica Dental a Sant Quirze del Vallès, o telefona’ns al telèfon 937 211 456.

Comparteix l'article a les xarxes socials!

TESTIMONIS

Qualitat i atenció de grans professionals amb anys d’experiència a un preu just.

Ampli equip de professionals, horari flexible i instal·lacions modernes

De tracte professional, per a nens i adults. Accepta Mútues. De moment tot correcte

HORARI

Dilluns a Divendres9:00 – 21:00

  937 211 456 – 665 280 780

Demana cita ara! Et truquem!

Tan aviat com puguem ens posarem en contacte per a concertar la teva visita a la nostra Clínica Dental a Sant Quirze del Vallès.