Causes i tractaments per a la inflamació de les genives

causes-i-tractaments-per-a-la-inflamacio-de-les-genives

Per què estan inflamades les genives? Com tractar aquestes inflamacions? El nostre equip de dentistes professionals t’informarà sobre tots els aspectes.

La inflamació de les genives és molt comuna durant tota la vida. Per diverses raons, la nostra boca ha estat exposada a certs aspectes al llarg dels anys, que poden tenir un impacte negatiu en la salut òptima de la cavitat bucal. Un d’aquests motius es pot atribuir a una higiene bucal descuidada, que pot derivar en patologies relacionades amb la falta d’higiene o falta de neteja.

No hi ha dubte que la higiene és un aspecte clau per a mantenir les genives i les dents en perfecte estat. No obstant això, malgrat ser cautelosos en aquest important aspecte, moltes vegades la nostra boca segueix exposada a determinades malalties que poden afectar negativament la nostra salut.

En molts casos, és possible que hagis observat una mica d’inflamació de les genives, de color lila. I amb freqüència sagnen cada vegada que et raspalles les dents. Les teves genives et recorden possibles problemes a la boca. Per què estan inflamades les genives?

Causes i tractament de genives inflamades.

Primer, has d’anar al dentista per a un examen oral. L’odontòleg t’aconsellarà que segueixis les següents pautes per a mantenir la teva boca en perfecte estat.

El fet que les genives estiguin inflamades sol deure’s a una gingivitis. Que és provocada per dipòsits de carrall que no es poden eliminar correctament durant la higiene diària. Pot aparèixer sang durant el raspallat o l’ús de fil dental. Altres símptomes que poden recordar-nos a la gingivitis són el sagnat espontani, la inflamació, els casos que ens relacionen en aquest post, o només en la part superior de les dents. En general les genives en la part superior de les dents són liles.

Per tant, la principal causa d’aquesta malaltia és la falta o mala higiene bucal. El raspallat inadequat pot provocar l’acumulació de placa. Quan roman en les dents per més de tres dies, se solidificarà en carrall, atrapat entre les dents, causant dolor i inflamació de les genives.

Una vegada emesa aquesta alarma, s’han de prendre mesures per a evitar l’aparició de malalties més importants, com la periodontitis. Aquest estadi de la malaltia periodontal provoca la pèrdua dels teixits de suport i la destrucció de l’os que sosté les dents. Podent arribar, fins i tot, a provocar la seva pèrdua.

Per a evitar que la gingivitis causi periodontitis, és important obtenir el consell i el tractament d’un dentista. Qui realitzarà una neteja bucal professional per a eliminar el carrall.

Com veus, una correcta higiene bucal ha de ser important tots els dies per a evitar malalties relacionades amb una higiene incorrecta. També és important, anar a la cínica dental amb regularitat. Per a aconseguir la millor salut bucal i resoldre qualsevol tipus de problema de manera oportuna.

Comparteix l'article a les xarxes socials!

TESTIMONIS

Qualitat i atenció de grans professionals amb anys d’experiència a un preu just.

Ampli equip de professionals, horari flexible i instal·lacions modernes

De tracte professional, per a nens i adults. Accepta Mútues. De moment tot correcte

HORARI

Dilluns a Divendres9:00 – 21:00

  937 211 456 – 665 280 780

Demana cita ara! Et truquem!

Tan aviat com puguem ens posarem en contacte per a concertar la teva visita a la nostra Clínica Dental a Sant Quirze del Vallès.