Com poden les dents grogues tornar a ser blanques?

com-poden-les-dents-grogues-tornar-a-ser-blanques

Dempeus davant del mirall, t’estàs preparant per a una nit especial i vols lluir tan bé com sigui possible. Et poses la teva camisa favorita i t’assegures que el teu cabell i maquillatge estan bé, però després t’adones del problema de les teves dents grogues i el teu somriure. És sorprenent com un petit detall, com el color de les dents, pot posar un fre a la teva confiança. Afortunadament, no has d’acceptar només el que el temps ha fet amb el teu somriure. Pot aclarir les seves dents i restaurar la seva lluentor juvenil amb l’ajuda de Dental Soto.

Què fa que les dents es vegin grocs?

Quan beus cafè al matí o menges espaguetis en el sopar, és probable que no notis una gran diferència en el color de les teves dents immediatament. No obstant això, amb el temps, els aliments i begudes profundament pigmentats poden tacar l’esmalt de les dents, fent-los lluir opacs, grocs o fins i tot marrons o negres. La descoloració també pot ocórrer com a resultat de prendre uns certs medicaments o simplement genètica. A més, els mals hàbits com fumar poden deixar taques en les dents que són difícils d’eliminar per un mateix.

Puc blanquejar les meves dents pel meu compte?

A casa, és probable que hagis tractat de llevar aquestes taques grogues pel teu compte amb el raspallat i hagis descobert que això no és suficient. Tal vegada fins i tot has intentat blanquejar les teves dents amb solucions comercials que pots trobar en botigues. Aquestes opcions de venda lliure poden prometre il·luminar dràsticament el teu somriure, però en realitat només donen com a resultat dos o tres tons de diferència. Simplement no són prou potents per a eliminar les taques profundes.

Què es pot fer per a blanquejar les dents grogues?

Si estàs buscant un canvi radical en el color de les teves dents, necessites un emblanquiment de grau professional per a fer el treball. Un dels nostres dentistes pot brindar-te un tractament que penetri profundament en l’esmalt i elimini anys de taques amb un poderós agent blanquejador. De fet, se sap que aquestes solucions aclareixen les dents fins a deu tons. Encara que algunes pràctiques dentals triaran l’un o l’altre, combinar el tractament en la clínica i en la llar li permet al dentista brindar-te els millors resultats possibles.

Ja sigui que desitgis causar una bona primera impressió en una cita, preparar-te per a un gran ascens o un esdeveniment important en el treball, o necessitis augmentar la teva confiança, l’emblanquiment dental pot ajudar-te a sentir-te prou còmode com per a mostrar el teu somriure. En qualsevol situació. Quan recorris al dentista, pots comptar amb obtenir resultats ràpidament i notar una gran diferència en com es veu i et sents respecte a la teva aparença. ¡Programa la teva cita ara per a començar el tractament de blanquejament!

Sobre l’emblanquiment dental en dents grogues

A Dental Soto, tenim molts anys d’experiència clínica. Per a cada pacient individual, personalitzem l’atenció i oferim un tractament d’emblanquiment únic que consisteix en atenció tant en la clínica com en la llar per a obtenir resultats òptims. Si tens preguntes sobre l’emblanquiment dental o desitges programar una cita per a parlar sobre l’emblanquiment dental, pots comunicar-te amb Dental Soto per telèfon al 937 211 456 o emplenant el formulari de contacte.

Comparteix l'article a les xarxes socials!

TESTIMONIS

Qualitat i atenció de grans professionals amb anys d’experiència a un preu just.

Ampli equip de professionals, horari flexible i instal·lacions modernes

De tracte professional, per a nens i adults. Accepta Mútues. De moment tot correcte

HORARI

Dilluns a Divendres9:00 – 21:00

  937 211 456 – 665 280 780

Demana cita ara! Et truquem!

Tan aviat com puguem ens posarem en contacte per a concertar la teva visita a la nostra Clínica Dental a Sant Quirze del Vallès.