Cura dental durant l’embaràs

embaras-cura-dental-clinica-dental-soto

Hi ha una relació directa dels canvis hormonals en la dona amb la patologia de les genives. Tant en els tractaments hormonals com en la presa d’anticonceptius. Des de l’embaràs fins a la menopausia, es pot produir una inflamació de la geniva. Que ha de ser tractada per un professional per a evitar malalties més severes. A més, a nivell del fetus està demostrada la relació que existeix entre la inflamació de genives i el part prematur o de bebès de baix pes en néixer.

Les dones embarassades han de fer-se una revisió, quan coneixen el seu estat, per a controlar les gingivitis durant la seva gestació. I per a evitar visites d’urgència, en les quals estan limitades en la presa de medicació i administració d’anestèsics. També cal prestar especial interès al consum d’hidrats de carboni. Perquè l’augment d’aquests dóna lloc a més càries.

Pacients amb menopausia

En relació a les pacients amb menopausia, hi ha una disminució clara de la saliva que produeix símptomes molt molestos com la síndrome de la boca ardent. Moltes pacients no consulten aquests símptomes. Excepte casos molt greus en els quals es veu compromesa la deglució i la dificultat per a portar una pròtesi. Aquesta patologia pot ser pal·liada amb tractament prescrit pel teu dentista. Així mateix, la reducció de saliva també dificulta la pròpia neteja. La qual cosa comporta un augment de càries en la boca.

L’eina més precisa per a tenir controlats aquests problemes relacionats amb les hormones és la cura de la boca, la higiene diària i les revisions periòdiques. Està demostrat que en un embaràs amb una boca sana tenen menys possibilitats de desenvolupar patologies més greus. En comparació amb les pacients que no han estat revisades per un dentista.

Per a qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres i l’aclarirem ràpidament per la seva tranquilitat.

Comparteix l'article a les xarxes socials!

TESTIMONIS

Qualitat i atenció de grans professionals amb anys d’experiència a un preu just.

Ampli equip de professionals, horari flexible i instal·lacions modernes

De tracte professional, per a nens i adults. Accepta Mútues. De moment tot correcte

HORARI

Dilluns a Divendres9:00 – 21:00

  937 211 456 – 665 280 780

Demana cita ara! Et truquem!

Tan aviat com puguem ens posarem en contacte per a concertar la teva visita a la nostra Clínica Dental a Sant Quirze del Vallès.