Genives inflamades, què puc fer?

genives-inflamades-clinica-dental-soto

L’enrogiment i les genives inflamades són algunes dels primers senyals de la malaltia periodontal. Pel que, des de la nostra clínica dental a Sant Quirze del Vallès, et recomanem que, si has començat a experimentar aquests símptomes, demanis cita amb el teu dentista. Serà la persona encarregada d’avaluar l’estat de la teva salut bucodental. I, en cas que la inflamació de les genives es degui efectivament a una infecció en curs, podrà dur a terme el tractament adequat.

Com prevenir les genives inflamades

La base fonamental per a la prevenció de qualsevol patologia oral és el manteniment d’una higiene bucodental completa. Un raspallat a fons, acompanyat de seda dental i col·lutori, després de cada menjar, aconseguirà que les restes d’aliments no passin massa temps adherits a la superfície de dents i genives, ocasionant la temuda placa bacteriana, principal desencadenant de les infeccions orals.

A més, serà de gran ajuda deixar a un costat els mals hàbits, com el tabac, que perjudica greument la salut oral.

Tractaments per a la gingivitis i la periodontitis

A Clínica Dental Soto, una vegada detectada, fem un complex abordatge de la gingivitis i la periodontitis, en funció de la fase en la qual es trobi.

En els casos més lleus, optem per l’eliminació profunda del carrall i una completa instrucció de les pautes d’higiene bucal diària. Aquestes han de ser seguides pel pacient per a mantenir el somriure en bon estat.

No obstant això, quan la malaltia periodontal es troba avançada i pot arribar a fer perillar, fins i tot, les peces dentals, es fa necessari una cirurgia periodontal per a regenerar l’os i els teixits perduts.

Per a evitar una intervenció invasiva i la proliferació de la malaltia periodontal, la higiene oral i la calendarización de cites amb el dentista per al seguiment periòdic seran els teus principals aliats.

Comparteix l'article a les xarxes socials!

TESTIMONIS

Qualitat i atenció de grans professionals amb anys d’experiència a un preu just.

Ampli equip de professionals, horari flexible i instal·lacions modernes

De tracte professional, per a nens i adults. Accepta Mútues. De moment tot correcte

HORARI

Dilluns a Divendres9:00 – 21:00

  937 211 456 – 665 280 780

Demana cita ara! Et truquem!

Tan aviat com puguem ens posarem en contacte per a concertar la teva visita a la nostra Clínica Dental a Sant Quirze del Vallès.