Implants dentals

implants-dentals-clinica-dental-soto-sant-quirze-del-valles

Els implants dentals són dispositius metges 100% biocompatible en forma de caragol roscat. Aquest s’insereix quirúrgicament en el maxil·lar i imita l’arrel d’una dent natural.

Sobre l’implant dental i després de l’etapa de osteointegració. És a dir, el temps que tard a implantar-se l’os alveolar, es col·locarà la pròtesi implantosoportada. Al mateix temps, perquè no et quedis sense dents en cap moment, es realitza una restauració provisional, que utilitzaràs fins a poder col·locar la dent fixa definitiva.

Si necessites reposar totes les teves dents o posar-te implants dentals a Sant Quirze del Vallès, pots sol·licitar-ho en la nostra web o telefonant al 937 211 456 o al 665 280 780.

A Dental Soto som especialistes en càrrega immediata d’implants, sedació conscient i tractament d’aquells casos en els quals existeix poca massa òssia i necessitem elevar el si maxil·lar o utilitzar tècniques de regeneració òssia.

Què és un implant dental?

Un implant dental és com una arrel artificial de titani que s’insereix en l’os per a restaurar l’estètica i la funció masticatòria que alguna vegada van tenir les dents naturals.

Aquest és un tractament molt conservador ja que no afecta les dents adjacents per a reparar l’espai que manca. També és l’única manera de conservar els ossos i evitar que es perdin amb el temps per falta de dents.

És el tractament d’elecció en Dental Soto per a la substitució de tota la boca ja que ofereix bons resultats. I, si es cuida, és un tractament que pot durar anys.

Per què triar Dental Soto per al teu implant dental a Sant Quirze del Vallès?

  • Tracte garantit.
  • Podem col·locar les seves dents fixes en un dia. Utilitzar un sistema de sembra de càrrega immediata.
  • El nostre equip d’anestesistes ens permet brindar-li sedació durant el seu tractament d’implants.
  • Treballem amb marques d’implants d’alta gamma i els millors laboratoris protètics de Barcelona i Madrid.
  • Diagnostiquem el teu cas concret i elaborem un pla de tractament personalitzat en funció de les teves necessitats.
  • Els especialistes en implants de Dental Soto estan formats en les millors universitats amb més de 20 anys d’experiència i milers de col·locacions d’implants.

Preguntes freqüents sobre implants dentals

A continuació responem als principals dubtes que tenen les persones abans de sotmetre’s a un tractament d’implants.

Un implant dental és un producte sanitari 100% biocompatible dissenyat per a reemplaçar les dents absents o que manca. Sol tenir una forma cònica, com un caragol roscat, i la seva superfície pot tenir un revestiment o textura diferent per a facilitar la seva osteointegració (unió amb l’os alveolar).

Es poden col·locar implants i dents el mateix dia?

Actualment, les dents fixes es poden col·locar en un dia. Aquesta tècnica es denomina càrrega immediata de l’implant. És a dir, passades 24 hores, o en el mateix moment amb implants de titani, podem col·locar dents fixes provisionalment.

Les dents carregades immediatament es col·loquen el mateix dia i s’usaran durant diversos mesos de osteointegració. Després es col·locaran les dents permanents. Pots sortir de Dental Soto amb dents temporals fixos, i no has d’estar desdentat en tot moment.

D’aquesta manera, pots incorporar-te instantàniament a la teva vida social i laboral. Dit això, pots somriure i mastegar sense problema des del principi. D’aquesta manera, el pacient pot integrar-se de manera immediata i còmoda en la seva vida familiar, social i laboral l’endemà sense haver de perdre cap dent en tot moment.

El pacient va sortir de la consulta amb dentició temporal fixa i va poder somriure i mastegar sense problemes des del primer moment.

Quines són les alternatives als implants dentals?

Si bé les dents permanents haurien de durar tota la vida, no tots els cuiden bé. La veritat és que hi ha molts factors que poden danyar la seva salut bucal i provocar la pèrdua de dents.

És vostè conscient de perdre un o més dents? No vol usar pròtesis amovibles incòmodes? No vols desgastar les teves dents per un pont dental?

Els implants dentals són la tècnica més efectiva per a reemplaçar les dents perdudes. T’expliquem tot el que necessites saber per a planificar la millor solució final per al teu cas concret d’implantació.

Parli amb un especialista en implants de Dental Soto per a esbrinar si els implants dentals són adequats per a vostè. Cap alternativa, ja siguin pròtesis amovibles o ponts, ofereix un benefici tan bo com el tractament amb implants.

L’implant dental millora àmpliament les prestacions de la teva boca comparat amb altres mètodes més tradicionals com les dentadures amovibles de posar i treure o els ponts fixos.

Les dentadures no permeten mastegar correctament, provoquen la pèrdua d’os i danyen les dents on se secunden. El pont dental tenen l’inconvenient d’haver de llimar les dents adjacents on se secunden.

Quan estan indicats els implants dentals?

El tractament d’implants dentals a Barcelona estarà indicat davant l’absència o pèrdua d’una peça o diverses peces dentals. Podem perdre les nostres dents per diverses causes, les principals són:

  • Fractures dentals. Originades per una contusió o un cop, pro bruxisme, per càries molt grans,…
  • Per càries dentals. Aquesta destrueix l’anatomia de la dent i pot provocar que aquest es trenqui o fracturi.
  • Periodontitis o piorrea. La pèrdua de les estructures de suport de les dents i així mateix, la pèrdua d’os pot provocar la mobilitat dental i la pèrdua prematura de les dents.
  • Els implants dentals són un producte bio-sanitari, 100% bio-compatible i segur amb múltiples beneficis davant l’absència dental.

Puc col·locar-me implants amb poc os?

Els avanços actuals també permeten col·locar implants amb poc os. Per a això, s’empren tècniques com l’elevació de si maxil·lar, la regeneració òssia guiada amb os sintètic i membranes entre altres mètodes.

El tractament amb implants dentals a Sant Quirze del Vallès que realitzen els implantòlegs de Dental Soto, són una teràpia altament predictible per a reposar les dents absents. Fins i tot en els casos més complicats com quan tens poc os, el percentatge d’èxit és molt alt.

Quina és la durada d’un implant dental?

Existeixen molts factors que afecten la durada d’un implant dental. En primer lloc és important la bona col·locació de l’implant i la qualitat d’os.

Així mateix cal destacar la importància que té la higiene i el manteniment que aquest implant comporta. A Dental Soto considerem que l’ús d’irrigador de boca és fonamental perquè el pacient pugui tenir una bona higiene en les pròtesis sobre implants.

El manteniment en el dentista ha de ser com a mínim una vegada a l’any en la Clínica Dental Soto. I finalment, els mals hàbits com fumar o beure en excés també afecten negativament la durada del tractament de implantologia.

Si has perdut alguna dent, tens problemes amb els teus implants, o si t’han dit que el teu cas no té solució, crida’ns. En la Clínica Dental Soto apliquem les tècniques més avançades en implantologia. Després de col·locar l’implant dental a Sant Quirze del Vallès podràs tornar a somriure, mastegar i parlar… sense recordar que el portes.

Demana cita I recupera el teu somriure!

Comparteix l'article a les xarxes socials!

TESTIMONIS

Qualitat i atenció de grans professionals amb anys d’experiència a un preu just.

Ampli equip de professionals, horari flexible i instal·lacions modernes

De tracte professional, per a nens i adults. Accepta Mútues. De moment tot correcte

HORARI

Dilluns a Divendres9:00 – 21:00

  937 211 456 – 665 280 780

Demana cita ara! Et truquem!

Tan aviat com puguem ens posarem en contacte per a concertar la teva visita a la nostra Clínica Dental a Sant Quirze del Vallès.