Invisalign, la clara alternativa als braquets

invisalign-braquets-clinica-dental-soto-sant-quirze-del-valles

Actualment no es pot concebre l’ortodòncia moderna sense INVISALIGN.

Amb una sèrie d’alineadors transparents que es retiren per menjar i per a realitzar la higiene bucal, Invisalign s’ofereix com un tractament ortodòntic amb una estètica satisfactòria, com una primera opció en un gran nombre de casos.

Va començar als EEUU en 1999 i en aquests moments, és un mètode de tractament de gran difusió, amb el qual s’ha tractat a més d’un milió de pacients.

Mitjançant un programa informàtic gràfic especial, denominat “Clincheck”, es representa en 3D l’objectiu terapèutic que el professional ha dictaminat. Partint de la situació real, mostra pas a pas els moviments dentaris, i de com es modifiquen les arcades dentàries i la oclusió.

El poder visualitzar aquesta representació tridimensional per ordinador, i la possibilitat de modificar o rectificar el resultat final abans de la realització definitiva de les fèrules, tant per indicació del professional com amb la participació del pacient, és d’una gran utilitat.

Els grans avantatges del tractament amb Invisalign, a part de la predictibilitat, són:

  • La higiene no es veu afectada.
  • Gran reducció de descalcificacions i càries associades als braquets.
  • Menys dolor amb el canvi d’alineador que amb el canvi d’arcs metàl·lics.
  • Retirada sense risc de causar lesions en l’esmalt.
  • L’objectiu terapèutic calculat per endavant és predictible i planificable.
  • No produeix al·lèrgies i es pot practicar esport i tocar instruments de vent.

Per a tot això, a part de ser un tractament molt desitjable per a adults. Al ser pràcticament invisible i còmode de portar, és també aconsellable per a adolescents (Invisalign teen). Perquè minimitza el risc de càries, tan freqüent en retirar els braquets en aquest tipus de pacients i els facilita la higiene, que tant els costa.

El sistema Invisalign s’utilitzava en el passat per resoldre moviments ortodòntics de lleus a moderats. Però després de diversos anys d’experiència i, de vegades en combinació amb elàstics i aparatologia parcial amb braquets, es poden resoldre casos molt més complexos.

És important conèixer les possibilitats i les limitacions com a condició indispensable per a l’èxit en aquest i en qualsevol altre tractament.

Consulta’ns, i un dels nostres professionals et donarà la millor solució.

Comparteix l'article a les xarxes socials!

TESTIMONIS

Qualitat i atenció de grans professionals amb anys d’experiència a un preu just.

Ampli equip de professionals, horari flexible i instal·lacions modernes

De tracte professional, per a nens i adults. Accepta Mútues. De moment tot correcte

HORARI

Dilluns a Divendres9:00 – 21:00

  937 211 456 – 665 280 780

Demana cita ara! Et truquem!

Tan aviat com puguem ens posarem en contacte per a concertar la teva visita a la nostra Clínica Dental a Sant Quirze del Vallès.