La digitalització en l’odontologia

la-digitalitzacio-en-lortodoncia-clinica-dental-soto

EL FUTUR JA ÉS EL PRESENT

La digitalització ha arribat a les nostres vides i ha arribat per a quedar-se, tant en la nostra vida personal com en els àmbits professionals. Cada vegada més processos els realitzem en línia. No hi ha cap dubte, que ens facilita la vida.

I l’odontologia no anava a ser menys!

De moment, les mans del professional són insubstituïbles, però molts processos que abans es realitzaven manualment, s’han substituït per eines digitals. Aquestes eines s’han convertit en una necessitat, oferint avantatges significatius, tant per al pacient com per al dentista comparant amb l’odontologia tradicional. Ens ajuda en el diagnòstic i ens facilita l’execució previsible i eficient.

Quina tecnologia utilitzem?

Radiologia 3D (Tac dental): Pel diagnòstic i la planificació. Abans, només podíem estudiar el cas en dues dimensions, ara el diagnòstic és encara mes precís perquè podem visualitzar-ho en 3 dimensions.

Gràcies a aquestes imatges, es pot conèixer la quantitat d’os d’un punt concret del maxil·lar i han permès que la col·locació dels implants sigui més fàcil i predictible, el que ajuda a garantir un major èxit del tractament.

Escàner dental: aquesta eina serveix per a impressions tant diagnòstiques com per a executar tractaments protètics.

DSD (disseny de somriure digital): disseny de somriure facialment guiat. Mitjançant una foto, un vídeo i un escàner podem dissenyar el somriure ideal, harmònic i guiat facialment d’una persona, provar-la i decidir el tractament a seguir. A poder provar en el pacient, es pot modificar, decidir i el resultat final sempre serà el que es va decidir inicialment, no han sorpreses. És predictible.

A la clínica Dental Soto disposem de les tres eines imprescindibles en una clínica actual i moderna. A més, La Dra. Soto és membre de la comunitat de DSD.

Comparteix l'article a les xarxes socials!

TESTIMONIS

Qualitat i atenció de grans professionals amb anys d’experiència a un preu just.

Ampli equip de professionals, horari flexible i instal·lacions modernes

De tracte professional, per a nens i adults. Accepta Mútues. De moment tot correcte

HORARI

Dilluns a Divendres9:00 – 21:00

  937 211 456 – 665 280 780

Demana cita ara! Et truquem!

Tan aviat com puguem ens posarem en contacte per a concertar la teva visita a la nostra Clínica Dental a Sant Quirze del Vallès.