La guia per a pares sobre revisions dentals

la-guia-para-padres-sobre-chequeos-dentales-clinica-dental-soto-sant-quirze-del-valles

Anar al dentista pot ser una experiència descoratjadora, més encara quan ets pare. No obstant això, has de portar als teus fills a revisions mèdiques dentals regulars per a assegurar-te que la seva salut bucal estigui a l’una. Aprendràs tot el que necessites saber sobre portar als teus fills al dentista, des de què esperar durant la cita fins a com assegurar-te que mantinguin bons hàbits d’higiene bucal en la llar.

Què és una revisió mèdica dental?

Una revisió dental és una mesura preventiva a la qual la majoria de les persones hauria de sotmetre’s almenys una vegada a l’any. Una revisió mèdica dental inclou un examen visual de les seves dents i genives, neteja i poliment. També és una oportunitat perquè el seu dentista revisi si hi ha càries o signes de malaltia de les genives.

Per què són importants les revisions mèdiques dentals per als pares?

Les revisions mèdiques dentals són essencials per als pares perquè, igual que les mares, volen assegurar-se que els seus fills tinguin dents i genives saludables. Els pares poden exercir un paper important en la salut bucal dels seus fills si es raspallen les dents i usen fil dental regularment i si els porten a revisions mèdiques dentals.

A més de promoure bons hàbits d’higiene bucal, les revisions mèdiques dentals també poden ajudar a detectar signes primerencs de càries i altres problemes dentals. La detecció precoç és fonamental per a prevenir problemes més greus en el futur. Els pares han de programar revisions mèdiques dentals regulars per a ells i els seus fills.

Quan es tracta d’una revisió mèdica dental

Una cita de revisió dental és una forma crucial de mantenir la salut bucal. Els dentistes examinaran les dents, les genives i altres teixits orals a la recerca de signes de malaltia o mal. També poden realitzar radiografies o altres imatges de diagnòstic.

Durant una cita de control dental, els dentistes:

  • Examinem les dents i les genives a la recerca de signes de malaltia o mal.
  • Comprovem la mossegada i l’alineació de les dents.
  • Realitzem radiografies o altres imatges de diagnòstic
  • Netegem les dents i eliminem la placa i el carrall

Contacti’ns la pròxima vegada que necessiti serveis dentals

Les revisions mèdiques dentals són una part important del manteniment de la seva salut bucal. Aquest article va proporcionar una guia de revisions mèdiques dentals per a pares. Si està interessat a fer-se un treball dental, contacta amb Dental Soto. Estem situats a Sant Quirze del Vallès. Telefoni’ns al 937 211 456 per a una consulta.

Comparteix l'article a les xarxes socials!

TESTIMONIS

Qualitat i atenció de grans professionals amb anys d’experiència a un preu just.

Ampli equip de professionals, horari flexible i instal·lacions modernes

De tracte professional, per a nens i adults. Accepta Mútues. De moment tot correcte

HORARI

Dilluns a Divendres9:00 – 21:00

  937 211 456 – 665 280 780

Demana cita ara! Et truquem!

Tan aviat com puguem ens posarem en contacte per a concertar la teva visita a la nostra Clínica Dental a Sant Quirze del Vallès.