Mites i veritats sobre la salut dental

mites-i-veritats-sobre-la-salut-dental

La cura dental és important per a mantenir una bona salut general, però sovint hi ha molts mites i veritats sobre la salut dental i confusions sobre com millorar i mantenir la salut dental. Aquí hi ha alguns mites i veritats sobre la salut dental que hauries de conèixer.

Mite: No és necessari raspallar-se les dents si es consumeix una dieta sana. Veritat: Encara que una dieta sana és important per a la salut dental, el raspallat regular és crucial per a remoure la placa i prevenir la càries. El raspallat també ajuda a mantenir un alè fresc.

Mite: L’emblanquiment dental és perjudicial per a les dents. Veritat: L’emblanquiment dental segur i ben realitzat sota la supervisió d’un dentista és generalment segur i efectiu. No obstant això, és important seguir les pautes d’un dentista per a evitar danyar les dents o les genives.

Mite: Les càries només afecten els nens. Veritat: Les càries poden afectar qualsevol persona, independentment de l’edat. La càries és causada per l’acumulació de placa i bacteris en les dents, i pot prevenir-se amb una bona higiene dental i una dieta equilibrada.

Mite: És suficient raspallar-se les dents una vegada al dia. Veritat: Es recomana raspallar-se les dents dues vegades al dia durant dos minuts cada vegada. A més, l’ús de fil dental i col·lutori pot ajudar a prevenir la càries i mantenir la salut de les genives.

Mite: Les visites dentals només són necessàries quan tens dolor o problemes. Veritat: És important visitar al dentista regularment, fins i tot si no tens dolor o problemes evidents. Les visites regulars permeten als dentistes detectar problemes primerenc i prevenir problemes majors en el futur.

En resum, és important tenir en compte aquests mites i veritats sobre la salut dental per a mantenir una bona salut bucal. La millor manera de mantenir una bona salut dental és seguir una dieta equilibrada, raspallar-se i usar fil dental dues vegades al dia, i visitar al dentista regularment.

Comparteix l'article a les xarxes socials!

TESTIMONIS

Qualitat i atenció de grans professionals amb anys d’experiència a un preu just.

Ampli equip de professionals, horari flexible i instal·lacions modernes

De tracte professional, per a nens i adults. Accepta Mútues. De moment tot correcte

HORARI

Dilluns a Divendres9:00 – 21:00

  937 211 456 – 665 280 780

Demana cita ara! Et truquem!

Tan aviat com puguem ens posarem en contacte per a concertar la teva visita a la nostra Clínica Dental a Sant Quirze del Vallès.