Ortodòncia invisible: el camí cap al somriure perfecte

ortodoncia-invisible-invisalign-clinica-dental-soto

Ortodòncia invisible és gràcies als avanços en la tecnologia que han fet possible els desitjos de milers de persones. Va succeir una cosa emocionant: va néixer una bona raó per a agregar un somriure a aquesta vida vibrant. De què estem parlant? Per a aconseguir una cosa inimaginable des de fa molts anys: un tractament d’ortodòncia sense que ningú s’adoni del tractament.

Un desig que es repeteix en l’imaginari de tota mena de persones: persones del món de la pantalla gran, professionals del servei públic, persones que es preocupen per l’estètica de les seves dents i, en definitiva, tots aquells que serveixen a la nostra estètica i ritme de vida són molt importants.

Invisible, amovible i més còmode que els sistemes d’ortodòncia tradicionals.

Suposa que un geni et proporciona tres desitjos per a aconseguir la seva ortodòncia. Què t’agradaria?

Gràcies a unes fèrules alineadores de material invisible, les dents adopten la posició correcta a través de micro moviments.

Els principals avantatges d’utilitzar aquest sistema d’ortodòncia invisible resumeix l’excel·lència en el camp de l’ortodòncia estètica:

  • Cap altre tractament pot decidir quan usar l’ortodòncia.
  • Pots menjar i raspallar-te les dents normalment llevant la fèrula, la qual cosa et permet satisfer les teves necessitats durant 22 hores al dia.
  • Abans de començar a usar els alineadors, podràs veure el resultat final del teu somriure.
  • Només necessites aigua tèbia i sabó per a netejar l’ortodòncia.
  • Els alineadors d’ortodòncia són molt còmodes, estan personalitzats i polits amb la forma de la geniva i s’adapten amb precisió a l’estructura de la dent.
    Només notaràs petits relleus de resina del mateix color de la teva dent anomenats “ ataches” que adapta el professional amb la finalitat d’aconseguir major ajust de les fèrules i aconseguir els micromoviments.

L’ortodoncista ha de tenir el sistema de precisió mil·limètric més qualificat

L’ortodòncia invisible requereix el pla de tractament més professional.

Només hi ha un valor de reconeixement similar al reconeixement dels pacients que presumeixen del teu somriure i els recomanen als ortodoncistas: una marca reconeix el treball dels professionals que utilitzen el seu sistema amb la major diferència.

Et mereixes la garantia i seguretat dels millors professionals per a aconseguir el somriure que desitges.

Si vols que avaluem el teu cas, només has de cridar-nos i concertar una cita. Tenim un desig per a tu: no hi ha imatge sense un somriure. Truca’ns!

Comparteix l'article a les xarxes socials!

TESTIMONIS

Qualitat i atenció de grans professionals amb anys d’experiència a un preu just.

Ampli equip de professionals, horari flexible i instal·lacions modernes

De tracte professional, per a nens i adults. Accepta Mútues. De moment tot correcte

HORARI

Dilluns a Divendres9:00 – 21:00

  937 211 456 – 665 280 780

Demana cita ara! Et truquem!

Tan aviat com puguem ens posarem en contacte per a concertar la teva visita a la nostra Clínica Dental a Sant Quirze del Vallès.