Higienes dentals d’avantguarda

higienes-dentals-airflow-dental-soto-sant-quirze-del-valles

Quan parlem d’higienes dentals, la filosofia de Dental Soto consisteix a treballar d’una forma mínimament invasiva en tots els aspectes de l’odontologia. Basem la nostra metodologia de treball en conservar el màxim temps la peça del pacient o tocar-la el mínim possible.

Centralitzem els nostres esforços com a professionals mèdics en oferir als nostres pacients l’educació bucodental necessària perquè tinguin més cura amb la seva higiene dental i puguin mantenir-la sana durant més temps.

“Com ho aconseguim? Apostant per noves tecnologies i introduint noves metodologies que siguin les més innòcues possibles”

Per tal de ser coherents amb aquesta filosofia, hem començat a treballar amb EMS Guide Biofilm Therapy* com a una mesura de profilaxis dental.

Què és la Guided Biofilm Therapy amb AIRFLOW?

És una solució sistemàtica i previsible per a realitzar el tractament d’higienes dentals amb la tecnologia avantguardista AIRFLOW.

Consisteix en protocols de tractament basats en el diagnòstic i avaluació de riscos per a cada pacient amb el fi d’obtenir resultats òptims. El tractament d’higienes dentals es realitza de la forma menys invasiva possible i amb el màxim nivell de comoditat, seguretat i eficiència.

Què és es el Biofilm?

És una pel·lícula composta per una combinació de saliva i microorganismes que es formen constantment a la boca i que s’adhereixen a les diferents zones de la cavitat oral: dents, genives, llengua, etc.

La tècnica de GBT per a higienes dentals consisteix a tenyir el biofilm amb una substància colorant per després retirar-lo mitjançant l’airflow, la qual cosa deixa la dent lliure de placa bacteriana.

Amb aquesta metodologia reduïm la necessitat d’emprar instrumentació manual i sònica/ultrasònica. És segur, eficaç i no danya les dents, teixits tous, implants ni restauracions.

La finalitat de Dental Soto és garantir la salut del pacient per sobre de tot. Vine per una primera visita.

Comparteix l'article a les xarxes socials!

TESTIMONIS

Qualitat i atenció de grans professionals amb anys d’experiència a un preu just.
Ampli equip de professionals, horari flexible i instal·lacions modernes
De tracte professional, per a nens i adults. Accepta Mútues. De moment tot correcte

HORARI

Dilluns a Divendres9:00 – 21:00

  937 211 456 – 665 280 780

Demana cita ara! Et truquem!

Tan aviat com puguem ens posarem en contacte per a concertar la teva visita a la nostra Clínica Dental a Sant Quirze del Vallès.