Salut oral infantil i la tornada a la rutina

salut-oral-infantil-i-la-tornada-a-la-rutina

Després de les vacances, arriba l’hora de tornar al col·le. Els canvis d’horaris i els excessos que suposen les vacances poden afectar la salut oral dels més petits, i és per això que avui us compartim uns consells per a la seva salut bucodental. D’aquesta manera, la “volta al col·le” serà més segura i incorporar nous hàbits els ajudarà a mantenir una rutina constant.

Què podem fer per a millorar la salut oral dels més petits després de les vacances? 1) Recupera els hàbits d’higiene diaris Durant les vacances, solem relaxar-nos en molts aspectes, fins i tot en la higiene bucal. Ara és el moment de recuperar la rutina del raspallat, sempre després de cada menjar i abans d’anar-se a dormir. A més, recorda que guiar-los i ajudar-los facilitarà que els més petits es raspallin correctament.

2) Supervisa la seva rutina d’higiene Acompanyar-los en la seva rutina és la millor manera d’ajudar-los al fet que s’acostumin a uns bons hàbits. Si els nens veuen que els seus pares es renten les dents després de cada menjar i abans d’anar-se al llit, es motivaran a fer el mateix.

3) Vigila l’alimentació A l’estiu és molt comuna que els petits es deixin temptar per les llaminadures, les begudes ensucrades… Aprofita aquests primers dies de tornada a la rutina per a recuperar uns bons hàbits alimentosos i mantenir una dieta saludable.

4) Programa una visita amb el *odontopediatra Durant les vacances, és habitual que els nens mengin entre hores, consumeixin dolços i refrescos de més i no portin una higiene bucal regular. Concertar una visita amb el dentista podrà prevenir possibles afeccions.

Si tens qualsevol dubte sobre la seva rutina oral o vols concertar una visita amb nosaltres, no dubtis a posar-te en contacte, T’esperem!

Comparteix l'article a les xarxes socials!

TESTIMONIS

Qualitat i atenció de grans professionals amb anys d’experiència a un preu just.
Ampli equip de professionals, horari flexible i instal·lacions modernes
De tracte professional, per a nens i adults. Accepta Mútues. De moment tot correcte

HORARI

Dilluns a Divendres9:00 – 21:00

  937 211 456 – 665 280 780

Demana cita ara! Et truquem!

Tan aviat com puguem ens posarem en contacte per a concertar la teva visita a la nostra Clínica Dental a Sant Quirze del Vallès.