Tens sagnat en raspallar-te les dents?

sagnat-en-raspallarte-les-dents-clinica-dental-soto-dentista-sant-quirze-del-valles

Segur que alguna vegada has sagnat en raspallar-te les dents. Explicarem l’origen d’aquest sagnat i per què és important tenir-lo en compte, abans que es compliqui i puguem sofrir una periodontitis.

La principal causa del sagnat en raspallar-te les dents és que les genives estiguin inflamades o infectades. Això pot ocórrer per una mala higiene bucal o per diversos factors com el tabaquisme, l’estrès, unes certes malalties o fins i tot uns certs aliments.

Els símptomes més comuns són l’enrogiment i la inflamació de les genives, però també pot haver-hi dolor durant el raspallat de les dents o en mastegar els aliments.

Els fenòmens infecciosos que incideixen en la halitosis, la gingivitis i la periodontosis, poden ser veritablement difícils d’evitar.

Per a evitar el sagnat en raspallar-te les dents cal seguir algunes regles bàsiques com, raspallar-se les dents regularment al matí, correctament i almenys dues vegades al dia havent dinat. Cal fer-lo sempre abans de ficar-se al llit, encara que no sigui una cosa immediata. Això és important perquè la nostra boca és un lloc que té molts bacteris que s’acumulen amb facilitat i comencen a multiplicar-se.

Cal eliminar-les tots els dies: amb pasta de dents especial per a això i amb altres materials com a gots amb fluor.

Una vegada que hagis netejat les teves dents, no oblidis raspallar la llengua. A més, recorda portar el fil dental a totes parts, ja que mai se sap quan es necessitarà.

És aconsellable que visitis al teu dentista almenys una vegada a l’any per a assegurar-te que no t’estàs raspallant malament. No oblidis que has de substituir el teu raspall de dents cada 3 mesos, les truges del raspall acaben per deteriorar-se i per tant no netejaran bé les teves dents.

Una boca sana és important per a una dent sana. Aquest ha d’estar sempre net, perquè les genives no es lesionin.

Comparteix l'article a les xarxes socials!

TESTIMONIS

Qualitat i atenció de grans professionals amb anys d’experiència a un preu just.

Ampli equip de professionals, horari flexible i instal·lacions modernes

De tracte professional, per a nens i adults. Accepta Mútues. De moment tot correcte

HORARI

Dilluns a Divendres9:00 – 21:00

  937 211 456 – 665 280 780

Demana cita ara! Et truquem!

Tan aviat com puguem ens posarem en contacte per a concertar la teva visita a la nostra Clínica Dental a Sant Quirze del Vallès.