Quina és la diferència entre un ortodoncista i un dentista?

diferencia-entre-un-ortodoncista-y-un-dentista-clinica-dental-sant-quirze-del-valles

Tant els ortodoncistes com els dentistes ajuden els pacients a millorar la seva salut bucal, però hi ha diferència entre un ortodoncista i un dentista. L’odontologia és una especialitat mèdica àmplia que s’ocupa de les dents, les genives, els nervis i la mandíbula, mentre que l’ortodòncia és una especialitat dins de l’odontologia que s’enfoca a corregir les mossegades, l’oclusió i la rectitud de les dents. Una diferència important és que tots els ortodoncistes com l’equip de Dental Soto són dentistes, però no tots els dentistes són ortodoncistes autoritzats.

En què són similars els ortodoncistas i els dentistes?

La principal similitud entre un dentista i un ortodoncista és que tots dos s’enfoquen en la cura bucal. Un ortodoncista pot treballar en una clínica dental i brindar la mateixa atenció que un dentista. Llavors, en aquest aspecte, són bastant similars. Tots dos són considerats metges i s’ocupen de les dents i les genives.

Diferencia entre un ortodoncista i un dentista

Hi ha més diferències que similituds. Un ortodoncista requereix educació addicional com a especialitat dental; la situació és similar a la d’un metge que obté educació addicional per a convertir-se en cirurgià. Una altra diferència és que els ortodoncistes s’especialitzen a ajudar als pacients amb l’alineació de les seves dents, millorar la seva mossegada o adaptar-los per a aparells i dispositius correctius. Si un pacient té una sobremordida, un dentista el derivarà a un ortodoncista.

Els dentistes generalment fomenten una bona higiene bucal i brinden serveis relacionats amb:

Los ortodoncistas son dentistas que se especializan en la alineación de los dientes y brindan servicios relacionados con:

¿En què pot ajudar un ortodoncista?

Els ortodoncistes ajuden amb les dents tortes, però també ajuden als pacients amb altres problemes. Aquests inclouen sobremordidas i mossegades, mossegades croades, espais entre dents, apiñamiento de dents i el tractament de trastorns temporomandibulars (TMD). Els problemes addicionals amb la mandíbula també han de ser tractats per un ortodoncista.

Si bé un dentista pot estar capacitat per a brindar atenció d’ortodòncia a més d’extraccions, tractaments de ATM i empastaments, confiar el seu somriure a un ortodoncista pot equilibrar millor els diferents procediments que necessita.

Per a obtenir més informació sobre la diferència entre dentistes i ortodoncistes, o per a programar una consulta a Dental Soto, truqui al nostre equip de Sant Quirze del Vallès al 937 211 456.

Comparteix l'article a les xarxes socials!

TESTIMONIS

Qualitat i atenció de grans professionals amb anys d’experiència a un preu just.

Ampli equip de professionals, horari flexible i instal·lacions modernes

De tracte professional, per a nens i adults. Accepta Mútues. De moment tot correcte

HORARI

Dilluns a Divendres9:00 – 21:00

  937 211 456 – 665 280 780

Demana cita ara! Et truquem!

Tan aviat com puguem ens posarem en contacte per a concertar la teva visita a la nostra Clínica Dental a Sant Quirze del Vallès.